Overslaan naar content

Meewerkstage HR/Recruitment

Op locatie
  • Schiphol, Noord-Holland, Nederland
Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste student die op zoek is naar een leerzame en uitdagende stage op Luchthaven Schiphol? Dan ben je bij I-SEC Nederland aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?
Bij ons op de afdeling zal jij volledig meedraaien in het team. Je zal worden opgeleid tot een volwaardig lid. Zo zal je ook worden behandeld. We zullen je dus niet vragen om heel de dag documenten te kopiëren.

Tijdens je stage zal de focus zijn op het recruitmentproces, binding en begeleiding en de doorstroom van kandidaten. De juiste mensen werven en binden aan ons bedrijf en deze klaarstomen om te starten als luchthavenbeveiliger. Je voert verschillende sollicitatiegesprekken waarin je kijkt of de kandidaat een match is met jou en I-sec. 

Daarnaast meld je ze aan bij Schiphol en bij de koninklijke marechaussee. Naast Schiphol en de koninklijke marechaussee onderhoudt je ook contact met de interne trainers. Dit zal natuurlijk in het begin allemaal onder begeleiding plaatsvinden, maar uiteindelijk heb je écht jouw eigen caseload en verantwoordelijkheid. Verder zal je je ook bezig houden met de interne doorstroom van werknemers met de bijbehorende administratieve taken.

Het is een veelzijdige stage waarin je veel verschillende dingen zult leren. We staan natuurlijk open voor jouw creatieve ideeën en kritische vragen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij ons een afstudeerstage te lopen. Je zal worden gekoppeld aan een ervaren begeleider, die jou zal helpen met je scriptie.

Waar ga je werken?
Je zal onderdeel uitmaken van het hr recruitment team van I-SEC Nederland. Wij zijn actief op de luchthaven Schiphol en tevens ook het grootste beveiligingsbedrijf op de luchthaven. Je komt te werken in een gezellig team van 5 collega’s.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent leergierig en enthousiast om ervaring op te doen in een grote en dynamische organisatie. 
  • Jij bent niet bang om de telefoon op te pakken, want je vindt het leuk om gesprekken te voeren, zowel telefonisch als fysiek. Daarnaast heb je een vlotte babbel, een goed luisterend oor en geeft het jou voldoening om mensen écht te helpen.
  • Je volgt een mbo 4, HBO of WO opleiding;
  • Je bent vanaf september beschikbaar voor minimaal 24 uur p/w voor een periode van minimaal 5 maanden;
  • Je kan zelf zelfstandig werken in een team; uiteraard met de juiste begeleiding;
  • Je bent leergierig en durft kritische vragen te stellen.

Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Ali Daskapan.
06-43397019
ali.daskapan@i-sec.com
of