Overslaan naar content

Werken op ons hoofdkantoor .

Werken in een hecht team om onze operationele collega’s te ondersteunen.

Onze collega’s op het lokale hoofdkantoor .

Op ons kantoor op Schiphol werken zo’n 100 collega's. De afdelingen Planning, Human Resources, Finance, IT en Communicatie zorgen dat onze beveiligingsteams effectief kunnen werken. Dag in, dag uit.

Wil jij een rol spelen in het succes van I-SEC op ons lokale hoofdkantoor op Schiphol? Scroll naar beneden voor onze vacatures!

Team van professionele I-SEC medewerkers in bedrijfskleding met badges bespreekt documenten aan een vergadertafel in een helder kantoor met planten.

Waar draag jij aan bij?

Werken bij I-SEC betekent flexibel samenwerken, vanuit huis of op kantoor. Jij speelt een belangrijke rol in de dagelijkse ondersteuning van onze collega’s. De werkzaamheden zijn net zoals de afdelingen erg divers. Ondanks de uiteenlopende disciplines dragen we allemaal bij aan dezelfde visie en het succes van I-SEC.

Professionele jonge vrouwelijke I-SEC medewerker werkt aan een bureau met computers in een kantoor met uitzicht op de stad

Onze hoofdkantoor vacatures .

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Perry, Visual Designer .

"I-SEC is een redelijk grote organisatie, maar ik heb mezelf nog geen enkel moment een nummer gevoeld omdat er veel persoonlijke aandacht is."

Perry met I-SEC badge rond de nek staand voor een muur met een afbeelding van een vliegtuig, wat een luchtvaartgerelateerde werkomgeving suggereert.