Overslaan naar content

Werken op Schiphol .

Altijd in actie op een plek die nooit slaapt - dat is werken bij I-SEC.

Luchtbeveiliger op Schiphol .

Onze nationale luchthaven Schiphol is met recht een unieke locatie. Aangezien de luchthaven 24 uur per dag en zeven dagen per week in beweging is, kun je spreken van een kleine stad die nooit slaapt. Als luchthavenbeveiliger maak jij een belangrijk onderdeel uit van deze stad. Hoewel elke dag anders is, is de impact van je werk groot. En daar zijn we trots op.

Twee professionele I-SEC beveiligingsmedewerkers in uniform met gekruiste armen staan zelfverzekerd op Schiphol.

Beveiligen in een dynamische omgeving

Als luchthavenbeveiliger ben jij het visitekaartje van Schiphol en Nederland. In deze gastvrije rol ben je scherp en oplettend. Je voert veiligheidscontroles uit en herkent gemakkelijk personeel en reizigers met opvallend of afwijkend gedrag. 

Ben jij klaar om een verschil te maken in de luchtvaartbeveiliging en de veiligheid van de luchthavengemeenschap te waarborgen? Solliciteer vandaag nog!

Vrouwelijke I-SEC beveiligingsmedewerker controleert de inhoud van een bakje bij een luchthavenveiligheidscontrole terwijl een passagier wacht.

Onze vacatures op Schiphol .

Annelies, luchthavenbeveilger en vertrouwenspersoon.

"Ik ben blij, dat I-SEC mij de kans heeft gegeven luchthavenbeveiliger te worden. In een jaar tijd is mijn leven enorm veranderd. "

Portret van Annelies, een luchthavenbeveiliger en vertrouwenspersoon, met een citaat over haar carrièreverandering.